Møbler

Her finder du eksempler på møbler som kunder har fået designet og efterfølgende produceret hos WALNUT.

WALNUT W19 spisebord

[Standard] – 19.499.-

[Europæisk eg]
[210 cm x 90 cm]
[Rubio Monocoat – 5% white]

Bordpladen er lavet i 30 mm massiv europæisk eg med 8 mm mellem de to plader. Kanten på bordet er faset på undersiden, det giver både en behagelig og enkelt afslutning der letter møblets visuelle udtryk.

W19 leveres i valgfri olie fra Rubio Monocoat.
Designet og produceret af WALNUT I Danmark og produceres på bestilling.

Plankebord med tillægsplader

[Custom Made]

[ Europæisk eg]
[170-270 cm x 90 cm]
[Rubio Monocoat – Pure]

Bordpladen er lavet i 35 mm massiv europæisk eg og er limet sammen af spejlede planker. Træets naturlige kanter er bevaret og blot slebet, det giver både et råt og naturlig look til møblet. Bordet har tillægsplader på 50 cm i hver ende som sidder monteret i bordets understel og er lavet ud i et med bordpladen.

Spisebord med indlagt røget eg

[Custom Made]

[Europæisk eg]
[200 cm x 95 cm]
[Rubio Monocoat – Pure]

Bordpladen er lavet af tre planker i 30 mm massiv europæisk eg med 8 mm lister af røget eg i mellem. Kanten på bordet er faset på undersiden, det giver både en stilren og enkelt afslutning der letter møblets visuelle udtryk.

Unika spisebord i røget eg

[Custom Made]

[Røget europæisk eg]
[200 cm x 90 cm]
[Rubio Monocoat – Pure]

Bordpladen er lavet i 30 mm massiv røget europæisk eg med 8 mm mellem de to planker. Heri sidder specialdrejede messingbøsninger som holder afstanden. Kanten på bordet er faset på undersiden, det giver både en behagelig og enkelt afslutning der letter møblets visuelle udtryk.

Skrivebord med skuffe

[Custom Made]

[Europæisk eg/Valnød]
[120 cm x 60 cm]
[Rubio Monocoat – Pure]

Korpus samlet med 240 fingersamlinger og har en skuffe der ligeledes er fingersamlet. Skuffens front er i amerikansk valnød/eg og kan vendes og give et nyt udtryk i bordet. Bordet har et aftageligt understel med koniske egetræben.

Unika skrivebord i flere træsorter

[Custom Made]

[Europæisk eg/valnød]
[170 cm x 85 cm]
[Rubio Monocoat – Pure]

Bordpladen består af to brede stykker europæisk eg med to smallere stave af amerikansk valnød og en tynd liste af røget eg i midten. Bordpladen er 28 mm tyk og har let buede ender. Kanten på bordet er faset på undersiden, det giver både en behagelig og enkelt afslutning der letter møblet visuelle udtryk.

Unika konsolmøbel med messing

[Custom Made]

[Amerikansk valnød]
[160 cm x 35 cm]
[Rubio Monocoat – Pure]

Entrémøblet består af rektangulære stave i amerikansk valnød og er samlet med specialdrejede afstandsstykker i messing. Møblet er samlet i gæring som giver en stilren og stærk struktur. Møblet er udstyret med en hylde i 10 mm massive messingstænger med plads til bøger og magasiner.

Badeværelsesmøbel

[Custom Made]

[Amerikansk valnød]
[120 cm x 50 cm x 55 cm]
[Rubio Monocoat – Pure]

Speciallavet væghængt møbel til et stilrent badeværelse med korpus og skuffer i massiv amerikansk valnød. Korpus er samlet i gæring mens skufferne er fingersamlet i både front og bag. Skufferne er udstyret med soft-close skuffeskinner som sikre jævn og blød bevægelse. Der er taget højde for afløb fra vask i både skuffer og ophæng.

Køkkenforsider

[Europæisk eg]
[120 cm/180 cm x 15 cm/30 cm]
[Rubio Moncoat – 5% White]

Upgradering af et eksisterende køkken med fronterne i massiv eg stavet op i gennemgående lister. Køkkenet fik nye fronter der machtede de eksiterende således de passede perfekt til montering. Med en 5% hvidpigmenteret olie fra Rubio Monocoat, sikres en slidstærk og pæn overflade der passede til resten af køkkenet.

Betaling- og leveringsbetingelser ved mindre produkter

Betaling kan ske via Mobilpay eller kontooverførsel, og skal overføres før produktet sendes. Leveringstiden er ca. 3-5 dage alt efter lagerstatus, betaling og aftale. Pakker sendes med DAO/GLS/Post Nord med fragtpriser fra +39 kr.

Betaling- og leveringsbetingelser ved møbler og special produkter

Ved bestilling af større produkter som f.eks. spiseborde, sender WALNUT et pristilbud på aftale møbel. Tilbuddet godkendes ved overføring af 50% af totalprisen som depositum og til køb af materialer. Det resterende beløb betales ved levering/afhentning af produktet.

Ved evt. annullering af produktionen, vil de 50% depositum fungerer som annulleringsgebyr og vil derfor ikke blive betalt tilbage. Leveringstiden kan varierer afhængigt af produktionen og projektets omfang. Dette aftales med den enkelte kunde.

Leveringspris i Skibby eller omegn: 500 kr. inkl. moms.
Ønskes der levering i andre dele af landet aftales prisen med den enkelte kunde.